Услуги

"Стилен и функционален сайт"

Какво включва

РАБОТА ПО ВСЕКИ САЙТ ВКЛЮЧВА:

Включване на хостинг и домейн. Работя с Суперхостинг, NS1. Конструкция - карта на сайта и дизайн. Оразмеряване и дизайн на снимков материал. Защита от спам. SEO отимизация. Интеграция с Facebook и други социални мрежи. Интеграция с Google Аds. Всеки сайт може да се разшири от Визитка до Он-лайн магазин, както и обратното.

САЙТ ВИЗИТКА.

Цена - 400 лв.

Бързо и лесно представяне на Вашият бизнес, творчество или дейност. Много удобен сайт за начинаещ бизнес. Идеален за професиналисти, творчески личности, занаятчии, хора, упражняващи свободни професии и др. Това е като визитна картичка, която може да включи много повече информация. Описание на дейноста, галерия от снимки, форма за контакт. Подходящ хостинг план е най-икономичен от възможните.

САЙТ ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

Цена - 900 лв.

Сайт Презентация. Подробно описание на бизнес. С много текстове, снимки, презентации, видеа. Публикуване на статии, новини и възможност за абониране. Актуален блог с много участници. Качване на таблици, промоции, рекламни интеграции, партньорски връзки, анкети, мнения и участия.

ON-LINE МАГАЗИН.

Цена - 1400 лв.

Он-лайн магазинът трябва да бъде максимално защитен от спам. Много е важно, да е лек и адаптивен. Медиа файлове за магазина се "олековатяват" максимално. В зависимост от планираната посещаемост се избира и хостинг - план. В цената се включва качване до 30 продукта.

САЙТОВЕ И уеб УСЛУГИ

дизайн, качество, функционалност

други услуги

Предлагам безплатно обучение за клиентите. Осъществявам техническа поддръжка на сайтове - направени от мен или съществуващи. Извършвам редизайн или поправки. Уеб дизайн, маркетингови стратегии.

web-sitev.bg (9)
безплатно обучение

за клиенти, които поръчват нов сайт

Предлагам 2 часа обучение по нов сайт. Ще Ви науча как да качвате продукти, снимки, текстове и как, да ги оптимизирате за сайта. Прилагам и брошура с описание на тези процеси.


Поръчай сега!
web-sitev.bg (11)
Медиа файлове

за сайта, за уеб пространство, за принтиране

Изработвам индивидуален дизайн за вашия бизнес - лого, визитки и брошури. Както мога да свържа вашия сайт с Google и други социални мрежи - Facebook, Instagram и други.


Поръчай сега!
web-sitev.bg (10)
поддръжка

за нови и съществуващи сайтовe, wеb дизайн, Seo

Проверявам сайтове за адаптивност. Оптимизирам за по-бърза работа. Почиствам от кеш и спам. Инсталирам полезни модули. Правя редизйн на сайтове с неактуална визия.


Поръчай сега!

Работещ сайт за работещ бизнес!